Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: yasmi
Id-ul tau: 2399
Motivul banului: am primit ban pe motiv <no props>, sa fiu sincer nu stiam ca nu am voie cu acest mod, sunt nou pe fivem si haos a fost primul server pe care m am jucat, eu doar mi am bagat mod de grafica si mna, promit ca o sa citesc regulamentul
De ce doresti unban?: a fost primul server pe care m am apucat, si m am obisnuit foarte bine pe el.. chiar imi e dor de server..
Ban-ul este activ si pe discord?: Nu

New member
La momentul actual mi am scos toate modurile de grafica, ma puteti controla

New member
Chiar as vrea sa ma bucur de ultimele zile de vacanta pe server :/, si am citit regulamentul toată ziua ieri

Active member
Numele tau: yasmi
Id-ul tau: 2399
Motivul banului: am primit ban pe motiv <no props>, sa fiu sincer nu stiam ca nu am voie cu acest mod, sunt nou pe fivem si haos a fost primul server pe care m am jucat, eu doar mi am bagat mod de grafica si mna, promit ca o sa citesc regulamentul
De ce doresti unban?: a fost primul server pe care m am apucat, si m am obisnuit foarte bine pe el.. chiar imi e dor de server..
Ban-ul este activ si pe discord?: Nu
faza e ca baiatul care te-a rugat sa scoti "no propsu" ti a spus si tu ai refuzat dar alegerea ramane a lui @Antrax

Active member
din pacate regulamentul nu permite si a vorbit cu tine pe joc
t/c

Administrator
discord.gg/haosro
Contact(discord): geoastra55
6d093dcbeb0015d8bb555c984f74c254.jpg

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus