Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Dragos Mihailescu
Id-ul tau: 19328
Motivul banului: Eram la spawn , ma batea unu fara motiv si am scris pe chat dupa atati nervi ca nu venea niciun admin ca e "server pokemon"
De ce doresti unban?: Nu vreau neaparat unban ca am intrat doar la FUN sa vad cum e serverul , dar m-am convins ca mi-a dat BAN pe un motiv aiurea , aveam doar 5 min active =)))
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) NU

Atașamente

• BAN.png
    BAN.png
    33 KB · Vizualizări: 4
1.Pe niciun server serios nu o sa ti se permita sa scrii ca e ,,serverul pokemon,, in nicio circumstanta
2.Nu vad de unde atatia nervi incat sa jignesti serverul si sa ii atribui o asemenea eticheta doar pt ca te a batut unul la spawn,pur si simplu faci un ticket dupa si se rezolva
3.Nu vad ce treaba are cu varsta mea,chiar daca te asigur ca sunt destul de matur in ceea ce priveste sanctionarea playerilor ,avand gradul de com.support acum ceva vreme,
In opinia mea,nu ar trebui sa primesti unban,nu e un comportament demn sa te enervezi din atat.

New member
Cum decideti voi , eu unu am mai spus "Am intrat pe acest server sa vad daca merita jucat , dupa primele 5 minute am fost omorat la spawn si-si banat " deci in opinia mea nu merita un ban pentru asa ceva, dar na mentalitatea cu anii nu se pupa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus