Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Ion Alexandru
Id-ul tau:40259
Motivul banului:ticket in roleplay
De ce doresti unban?: doresc am primit ban fara sa am vre o vina, asta e toata faza :un baiat statea afk pe mijlocul strazi si l am luat in piggy sa il dau la o parte ,el urmand sa vina chiar atunci inapoi urmand sa ma injure de familie morti si dupa furand masina mea personala de fata cu 7 masini de politie ,politia nici nu ma baga in seama apoi am facut ticket,baiatul mi a zis ca n are ce sa faca daca nu ii stiu id ul si ca daca il gasesc sa fac ticket si sa explic ce s a intamplat la celalalt admin,cand a venit baiatul mi a dat jail 220 de minute si dupa am luat ban deoarece am vaut 3 warn uri
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ):ban ul nu este activ si pe discord

Active member
detii o filmare daca da te rog sa o urci pe youtube nelistata si sa lasi aici linkul si daca nu te lasa pui fara https

Member
Salut Alexandru,

Dupa cum ti-am spus, si ti-am vorbit foarte frumos frumos, nu am avut ce sa fac din moment ce tu nu mi-ai aratat o filmare. Daca faceai ticketul intr-un loc izolat, fara alti play-eri in jurul tau, nu iti dadeam jail. Si dupa cum sti bine, baiatul pe care tu l-ai acuzat, nu a vrut initial sa fi sanctionat, dar tu ai continuat cu acuzatiile si dupa ce ti-am explicat.

Cu stima
Saxo DNC ( 639 )

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus