New member
- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla: cezzy
2.ID In-Game: 30465
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50805
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 129
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc cezar am parul roz sunt negru si inalt am aptitudini fizice foarte bune sunt sportiv de performanta am castigat medali sunt in a 9 a sunt apt pt meseria de politist imi place sa vad politisti cum actioneaza si am un frate geaman care ma deranjeaza mereu si sunt din bucuresti
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: sa ajut lumea ca pe smurd nu mai mere
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: f buna 10/10 la rp
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da si imi asum
Informații IC:
1.Numele (Personaj): cezzy
2.Prenumele (Personaj): cutitaru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):30465 nu am cum sal acc pe tot acm la teste il pot acc ca nus pe oras
4.Vechimea în Oraș (Personaj) 129 luni
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd gunoier sofer taxi,autobuz etc
7.Job Curent (Personaj): nimic am luat de curand out din smurd
8.descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte) ma numesc cezar am parul roz sunt negru si inalt am aptitudini fizice foarte bune sunt sportiv de performanta am castigat medali sunt in a 9 a sunt apt pt meseria de politist imi place sa vad politisti cum actioneaza si am un frate geaman care ma deranjeaza mereu si sunt din paleto
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: ca sunt sportiv si gandesc bine
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nimic suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1 sunt sportiv
2 calm
3 gandesc bine in situati de urgenta
4 am o buna educatie
5 sunt sofer expert
2.ID In-Game: 30465
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50805
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 129
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc cezar am parul roz sunt negru si inalt am aptitudini fizice foarte bune sunt sportiv de performanta am castigat medali sunt in a 9 a sunt apt pt meseria de politist imi place sa vad politisti cum actioneaza si am un frate geaman care ma deranjeaza mereu si sunt din bucuresti
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: sa ajut lumea ca pe smurd nu mai mere
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: f buna 10/10 la rp
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da si imi asum
Informații IC:
1.Numele (Personaj): cezzy
2.Prenumele (Personaj): cutitaru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):30465 nu am cum sal acc pe tot acm la teste il pot acc ca nus pe oras
4.Vechimea în Oraș (Personaj) 129 luni
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd gunoier sofer taxi,autobuz etc
7.Job Curent (Personaj): nimic am luat de curand out din smurd
8.descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte) ma numesc cezar am parul roz sunt negru si inalt am aptitudini fizice foarte bune sunt sportiv de performanta am castigat medali sunt in a 9 a sunt apt pt meseria de politist imi place sa vad politisti cum actioneaza si am un frate geaman care ma deranjeaza mereu si sunt din paleto
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: ca sunt sportiv si gandesc bine
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nimic suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1 sunt sportiv
2 calm
3 gandesc bine in situati de urgenta
4 am o buna educatie
5 sunt sofer expert