New member
- Subiect Autor
Numele tau: Cristi Spaidar
Id-ul tau:550
Discord:
Varsta ( Minim 15 Ani ):15 fac 16 in august pe 12
Ore pe server: (Minim 150)1248
Ore pe FiveM:5000
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?
oresc Aceasta functie pentru a ajuta playeri noi care au nevoie de ajutor+doresc aceasta functie pentru a se mai astepta atat de mult pentru un ticket
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?
ot fi activ cam 7 ore pe zi si pot sa ajut destui de multi playeri in aceste 7 ore.Daca voi fi acceptat imi voi dedica in totalitate timpul pentru a ajuta playeri care au nevoie de ajutor
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):Am mai fost in staff pe acest server de 2 sau de 3 ori si vreau sa revin pentru ca mi-a placut aceea perioada.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?:Sunt constient in totalitate si vreau sa revin in aceasta echipa de pe acest server.
Id-ul tau:550
Discord:
Varsta ( Minim 15 Ani ):15 fac 16 in august pe 12
Ore pe server: (Minim 150)1248
Ore pe FiveM:5000
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):Am mai fost in staff pe acest server de 2 sau de 3 ori si vreau sa revin pentru ca mi-a placut aceea perioada.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?:Sunt constient in totalitate si vreau sa revin in aceasta echipa de pe acest server.