Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member

1.Numele sau Porecla: seby
2.ID In-Game:1589
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 fac 14 luni
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):140
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt un baiat ascultator calm si invat repede. Imi place sa ma joc fivem in timpul liber iar cand sunt afara ma joc foarte mult football. Am passiune pentru job de politist pentru ca eu ma uit la seriariul oameni legii care e despre politie si am invat ceva chestii de acolo. Imi place sa ma uit la multe chestii cu detectivi si politisti deasta si ambitia.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa ajut lumea si imi place foarte mult jobul.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): CIocan
2.Prenumele (Personaj):tobogan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1589
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an jumate
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier taxi
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un baiat nascut in micul orasel paleto bay. Familia mea nu a avut prea multii banii iar din aceasta cauza cat mama mea si tatal meu erau la munca foarte mult timp eu stateam pe strada si ma uitam la chestille care se intamplau. Intro zii am vazut o batrana care a fost furata de un tanar. Politia a intervenit foarte repede si efficient si a prins tanaru. Din ziua aia eu m-am inspirat sa fiu exact ca aceei poltisti si sa ajut orasul cu toate infractiunile care se intampla.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt calm rapid si ascultator.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu stiu cum sunt restul dar eu sunt unu pregatit pentru orcie.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Rapid, Ascultator, silitor, motivat, serios.

Member
Aplicație acceptată! Contactează un tester pentru a susține testele de intrare în Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus