New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Enis
2.ID In-Game:277
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50810
5.Orele Jucate pe Server:4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): ma numesc Enis am 15 ani si imi place sa ma joc fivem
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa incerc alt tip de rolepaly
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2000+
9.Experiența în Roleplay:sunt bun
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Enis
2.Prenumele (Personaj): Spaidar
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):277
4.Vechimea în Oraș (Personaj):4 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut, ma numesc Enis Spaidar si am 22 de ani locuiesc in orasul los haos unde m-am nascut de asemenea sunt un om foarte de treaba cu simtul umorului
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt o persoana pregatita, ma descurc in orice situatie si ma simt pregatit.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Ma consider mult mai pregatit.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Comunicare, abilitatile, fizic
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Enis
2.ID In-Game:277
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50810
5.Orele Jucate pe Server:4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): ma numesc Enis am 15 ani si imi place sa ma joc fivem
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa incerc alt tip de rolepaly
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2000+
9.Experiența în Roleplay:sunt bun
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Enis
2.Prenumele (Personaj): Spaidar
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):277
4.Vechimea în Oraș (Personaj):4 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pescar
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut, ma numesc Enis Spaidar si am 22 de ani locuiesc in orasul los haos unde m-am nascut de asemenea sunt un om foarte de treaba cu simtul umorului
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt o persoana pregatita, ma descurc in orice situatie si ma simt pregatit.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Ma consider mult mai pregatit.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Comunicare, abilitatile, fizic
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!