New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:
2.ID In-Game:167
3.Vârsta (Minim 15 ani):fac 14 pe 27 februarie
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):......
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):109
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt cristian am 13 ani aproape 14 si fac fotbal de performanta de 5 ani.Eu in prezent joc F.C.Arges junior.In viitor vreau sa joc la steau.In timpul liber fac roleplay pe serverul haos cu prieteni mei.Materia mea preferata este matematca/sportul .Cand aveam 8 ani spre 9 m-am apucat de fotbal.Sunt o persoana calma dar daca cineva se i-a de familia mea incep sa fiu foarte nervos.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieentru a face un roleplay destul de bun.(am fost si beta tester)
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3-4 ani
9.Experiența în Roleplaye haos 109 ore
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da!
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Armando
2.Prenumele (Personaj):Cristiano
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):167
4.Vechimea în Oraș (Personaj):109 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politia Romana Haos.
6.Joburi Anterioare (Personaj):somer
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Cristiano am 25 de ani si de la varsta de 11 ani parinti mei au fost omorati de catre mafiioti.Toata lumea ma incuraja ca vor veni inapoi,dar asta am crezut pana la varsta de 14 ani.Ma rugam la dumnezeu in fiecare zi dar se pare ca dumnezeu a ales ca asa e mai bine.Bunicii mei m-a crescut pana la varstta de 23 pana am aflat in timp ce eram la facultate ca au murit.De atunci in fiecare zi le zic ca o sa lupt sa ii vad la inchisore pe cei care mi-a destramat famila.Acum uitema aici incercand sa imi indeplinesc visul.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:AM ambitie si daca imii propun ceva fac tot posibilul sa se indeplineasca.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt foarte ambtios,in rest fiecare suntem egali.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:ambitios,respectus,calm,intelept si foare intelegator.
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:
2.ID In-Game:167
3.Vârsta (Minim 15 ani):fac 14 pe 27 februarie
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):......
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):109
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt cristian am 13 ani aproape 14 si fac fotbal de performanta de 5 ani.Eu in prezent joc F.C.Arges junior.In viitor vreau sa joc la steau.In timpul liber fac roleplay pe serverul haos cu prieteni mei.Materia mea preferata este matematca/sportul .Cand aveam 8 ani spre 9 m-am apucat de fotbal.Sunt o persoana calma dar daca cineva se i-a de familia mea incep sa fiu foarte nervos.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieentru a face un roleplay destul de bun.(am fost si beta tester)
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3-4 ani
9.Experiența în Roleplaye haos 109 ore
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da!
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Armando
2.Prenumele (Personaj):Cristiano
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):167
4.Vechimea în Oraș (Personaj):109 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politia Romana Haos.
6.Joburi Anterioare (Personaj):somer
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Cristiano am 25 de ani si de la varsta de 11 ani parinti mei au fost omorati de catre mafiioti.Toata lumea ma incuraja ca vor veni inapoi,dar asta am crezut pana la varsta de 14 ani.Ma rugam la dumnezeu in fiecare zi dar se pare ca dumnezeu a ales ca asa e mai bine.Bunicii mei m-a crescut pana la varstta de 23 pana am aflat in timp ce eram la facultate ca au murit.De atunci in fiecare zi le zic ca o sa lupt sa ii vad la inchisore pe cei care mi-a destramat famila.Acum uitema aici incercand sa imi indeplinesc visul.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:AM ambitie si daca imii propun ceva fac tot posibilul sa se indeplineasca.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt foarte ambtios,in rest fiecare suntem egali.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:ambitios,respectus,calm,intelept si foare intelegator.