Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Tocu Sandu Samir
2.ID In-Game:8856
3.Vârsta (Minim 15 ani):15,3
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):10278
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):71
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc samir sunt din localitaea nades imi place pescuitul petrec timp foarte mult pe pc jucandu ma pe haos romania merg la schoala locuiesc singur .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea este ca vreau sa devin membreu al acesti factiune ca sunt pasionat de acest job si chiar imi doresc si imi place rolul de politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):9
9.Experiența în Roleplay:7,5
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Samir
2.Prenumele (Personaj):tocu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):8856
4.Vechimea în Oraș (Personaj):7 luni
5.Scolarizare (Personaj): Armata D.I.I.C.O.TAcademia de Politie Alexandru Ioan Cuza
6.Joburi Anterioare (Personaj):fermier
7.Job Curent (Personaj):civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma-m nascut in orasul los haos am 21 de ani am 2 surori un frate ei au disparut mai exacat au fost luati de o brigrada si eu am cautat in tot acest timp si inca mai caut dar nu sti nimic de ei
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte activ masxim3-4 ore pe zi stiu sa trag cu arma bine urmaresx masinile foarte bine sunt serios calm si sincer.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:tot timpul imi place ca sa fie totul egal
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Creativ,Serios,Sincer,Coperativ,Disciplinat.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus