- Subiect Autor
Numele tau:George
Id-ul tau:1432
Discord
acanearege
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore pe server: (Minim 150) 100 dar o sa fac 150 foarte repede deoarece sunt foarte acctiv undeva la 10 ore pe zii
Ore pe FiveM:1000 cred
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?
eoarece simt ca sunt facut pentru acceast grad si doresc sa ajut accest server si playeri cu problemele pe care le au si ca este un server foarte frumos.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Cu tickete acctivitate foarte multa,sa va ajut,cu tot ce pot
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):Nu am o experienta foarte mare dar ma descurc depe alte servere foarte bbine
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?
a!
Id-ul tau:1432
Discord
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore pe server: (Minim 150) 100 dar o sa fac 150 foarte repede deoarece sunt foarte acctiv undeva la 10 ore pe zii
Ore pe FiveM:1000 cred
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Cu tickete acctivitate foarte multa,sa va ajut,cu tot ce pot
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):Nu am o experienta foarte mare dar ma descurc depe alte servere foarte bbine
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?