Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Ricardo
Id-ul tau: 489
Varsta ( Minim 15 Ani ): 16
Ore: (Minim 100) 60 o sa stau sa fac orele cat sunt in staff
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc functia pe serverul acesta de staff pentru ca sunt capabil si serios in orice moment si amuzant pot fi serios si capabil si sanctionez ca atare nu fac favorizari nici " daca te mai prind ultima data ai ban sau etc."
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: pot ajuta oameni in primul rand cu ce au nevoie incepatori mai exact chiar si cei care sunt de mult timp pentru ca sa dat wipe si sa facut mici schimbari
O mica descriere despre tine: Sunt ricky am 16 ani am fost fotbalist la Dinamo sunt o fire calma in unele momente sunt si amuzant cand se face glume rad la fel sunt foarte serios cand vine vorba de treaba imi place sa ma joc fotball , fivem , sa ies cu pr cam atat.

Cu stima si Respect!
Ricky

Member
Faptul ca ai fost fotbalist la Dinamo nu are treaba cu aplicatia pentru postul de helper in teste. Insa ce vorbeste in favoarea ta, este longevitatea pe comunitatea noastra. Observ ca ai ceva timp de cand joci la noi asa ca vei primii sansa, acum dupa wipe. Acceptat pentru teste, contacteaza un grad peste community support. T/C!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus