New member
- Subiect Autor
.Numele sau Porecla:Florin
2.ID In-Game:13378
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 dar sunt capabil
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51003
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):156
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Florin am 14 ani imi place fotbalu si motocicletele/masinile am foarte mult timp liber si imi place mult sa ma joc fivem , cs 2 , minecraft iar ma descurc foarte bine la disciplina si nu sunt corupt si ma aflu in judetul Bistrita
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa curat orașul de infractori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):500 ore +
9.Experiența în Roleplay:8/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Înțeleg
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Florin
2.Prenumele (Personaj):Capone
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5960117013378
4.Vechimea în Oraș (Personaj):156 de luni
5.Scolarizare (Personaj):12 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic în The lost mc
7.Job Curent (Personaj):Șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Florin Capone am 24 și de ani , ma am bine pe tras și condus asa ca într-o urmărire mas descurca foarte bine. Unde ar fi o situație de cearta as putea face foarte ușor disciplina si de mic îmi doresc sa fiu polițist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Nu sunt corupt , trag bine și conduc foarte bine la viteza
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu vreau sa zic ca fac ceva mai bine ca altul dar va pot asigura ca voi sancționa foarte corect și într-o urmărire voi reuși sa prind infractorul
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politie
iei Romane?:Trag bine
Conduc bine la viteza
Nu sunt corupt
Sunt disciplinat
Sunt foarte vigilent
2.ID In-Game:13378
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 dar sunt capabil
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51003
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):156
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Florin am 14 ani imi place fotbalu si motocicletele/masinile am foarte mult timp liber si imi place mult sa ma joc fivem , cs 2 , minecraft iar ma descurc foarte bine la disciplina si nu sunt corupt si ma aflu in judetul Bistrita
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa curat orașul de infractori
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):500 ore +
9.Experiența în Roleplay:8/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Înțeleg
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Florin
2.Prenumele (Personaj):Capone
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5960117013378
4.Vechimea în Oraș (Personaj):156 de luni
5.Scolarizare (Personaj):12 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic în The lost mc
7.Job Curent (Personaj):Șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Florin Capone am 24 și de ani , ma am bine pe tras și condus asa ca într-o urmărire mas descurca foarte bine. Unde ar fi o situație de cearta as putea face foarte ușor disciplina si de mic îmi doresc sa fiu polițist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Nu sunt corupt , trag bine și conduc foarte bine la viteza
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu vreau sa zic ca fac ceva mai bine ca altul dar va pot asigura ca voi sancționa foarte corect și într-o urmărire voi reuși sa prind infractorul
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politie
iei Romane?:Trag bine
Conduc bine la viteza
Nu sunt corupt
Sunt disciplinat
Sunt foarte vigilent