- Subiect Autor
odel Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Denis
2.ID In-Game: 317
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 fac 14 in ianuarie pe 11
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
5.Orele Jucate pe Server:9
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un om normal imi place sa ma joc pe haos foarte mult stau in bucuresti romania si am 13 ani iar in ianoarie pr 11 voi implini 14 ani si cam atat.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Bani sincer decat sa mint dar imi si place sa fac rp de politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): vreo 2-3k ore
9.Experiența în Roleplay: Experienta Necesara
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Comfirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Denis
2.Prenumele (Personaj):Costache
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):317
4.Vechimea în Oraș (Personaj):9
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Smurd taxi
7.Job Curent (Personaj): Pescar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sault Ma numesc denis alexandru si imi doresc tare mult aceasta slujba si as dori ca toti mafioti din oras sa dispara pe veci pentruca tatal meu trecut a fost agent sef si de la el am invatat multe legate de aceasta slujba
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:trag bine conduc numaru 1 si stiu sa port o conversatie ca de la om la om
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Un om nu trebuie sa se compara cu altul
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:trag bine conduc bine pot veni la lucru 3 - 5 ore pe zi
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Denis
2.ID In-Game: 317
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 fac 14 in ianuarie pe 11
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):
5.Orele Jucate pe Server:9
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un om normal imi place sa ma joc pe haos foarte mult stau in bucuresti romania si am 13 ani iar in ianoarie pr 11 voi implini 14 ani si cam atat.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Bani sincer decat sa mint dar imi si place sa fac rp de politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): vreo 2-3k ore
9.Experiența în Roleplay: Experienta Necesara
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Comfirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Denis
2.Prenumele (Personaj):Costache
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):317
4.Vechimea în Oraș (Personaj):9
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Smurd taxi
7.Job Curent (Personaj): Pescar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sault Ma numesc denis alexandru si imi doresc tare mult aceasta slujba si as dori ca toti mafioti din oras sa dispara pe veci pentruca tatal meu trecut a fost agent sef si de la el am invatat multe legate de aceasta slujba
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:trag bine conduc numaru 1 si stiu sa port o conversatie ca de la om la om
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Un om nu trebuie sa se compara cu altul
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:trag bine conduc bine pot veni la lucru 3 - 5 ore pe zi