Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Andrei Barbu (Hoto)
2.ID In-Game: 35379
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 5090714
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 35
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt andrei si am reinceput sa ma joc fivem, imi place sa ma joc si imi place sa ies afr cu tov
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: am chef de roleplay mult si bun
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): joc din 2022
9.Experiența în Roleplay: stiu sa fac roleplay de calitate ma joc de peste 2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Gelu
2.Prenumele (Personaj):coctailu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):35379
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 18 ani
5.Scolarizare (Personaj): generala, liceu, facultate si studii suplimentare + karate
6.Joburi Anterioare (Personaj): am mai fost acum un an in SMURD
7.Job Curent (Personaj): Nu sunt angajat momentan
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt Gelu, de cand sunt mic i am ajutat pe cei dragi mie si acum imi doresc sa ajut cat mai multa lume, sa fac o schimbare in oras si sa le promit celorlalti o viata mai linistita, fara oameni rai!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Imi place sa ajut si voi face orice imi este in putinta sa imi ajut atat colegii din politie cat si pe oamenii din oras
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu am cum sa spun o diferenta, nu ii cunosc pe ceilalti
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: trag cu arma bine, conduc f bine, sunt un pilot de elicopter bun,gasesc solutii repede , sunt inteligent

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus