- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Andrei Barbu (Hoto)
2.ID In-Game: 35379
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 5090714
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 35
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt andrei si am reinceput sa ma joc fivem, imi place sa ma joc si imi place sa ies afr cu tov
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: am chef de roleplay mult si bun
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): joc din 2022
9.Experiența în Roleplay: stiu sa fac roleplay de calitate ma joc de peste 2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Gelu
2.Prenumele (Personaj):coctailu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):35379
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 18 ani
5.Scolarizare (Personaj): generala, liceu, facultate si studii suplimentare + karate
6.Joburi Anterioare (Personaj): am mai fost acum un an in SMURD
7.Job Curent (Personaj): Nu sunt angajat momentan
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt Gelu, de cand sunt mic i am ajutat pe cei dragi mie si acum imi doresc sa ajut cat mai multa lume, sa fac o schimbare in oras si sa le promit celorlalti o viata mai linistita, fara oameni rai!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Imi place sa ajut si voi face orice imi este in putinta sa imi ajut atat colegii din politie cat si pe oamenii din oras
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu am cum sa spun o diferenta, nu ii cunosc pe ceilalti
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: trag cu arma bine, conduc f bine, sunt un pilot de elicopter bun,gasesc solutii repede , sunt inteligent
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Andrei Barbu (Hoto)
2.ID In-Game: 35379
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 5090714
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 35
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt andrei si am reinceput sa ma joc fivem, imi place sa ma joc si imi place sa ies afr cu tov
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: am chef de roleplay mult si bun
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): joc din 2022
9.Experiența în Roleplay: stiu sa fac roleplay de calitate ma joc de peste 2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Gelu
2.Prenumele (Personaj):coctailu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):35379
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 18 ani
5.Scolarizare (Personaj): generala, liceu, facultate si studii suplimentare + karate
6.Joburi Anterioare (Personaj): am mai fost acum un an in SMURD
7.Job Curent (Personaj): Nu sunt angajat momentan
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt Gelu, de cand sunt mic i am ajutat pe cei dragi mie si acum imi doresc sa ajut cat mai multa lume, sa fac o schimbare in oras si sa le promit celorlalti o viata mai linistita, fara oameni rai!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Imi place sa ajut si voi face orice imi este in putinta sa imi ajut atat colegii din politie cat si pe oamenii din oras
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu am cum sa spun o diferenta, nu ii cunosc pe ceilalti
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: trag cu arma bine, conduc f bine, sunt un pilot de elicopter bun,gasesc solutii repede , sunt inteligent