Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Raul
Id-ul tau: 1470
Discord: 7zqa
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore: (Minim 50) aveam 100 inainte
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:

Consider ca merit aceasta functie deoarece sunt o persoana foarte implicata in ceea ce consta Role Play-ul motiv pentru care nu am primit sanctiuni de incalcare a regulamentului, am fost capabil sa imi gasesc oameni alaturi de care sa ducem o organizatie pana la nivelul de mafie si consider ca in 100+ ore am avut parte de multe rp-uri frumoase la care am stiut sa raspund si sa iasa ceva frumos. Chiar daca intampin dificultati, voi termina mereu ce am de facut in ciuda oricarei dificultati si consider ca am demonstrat acest lucru cat de mult posibil. Stiu cum este sa fi staff din punct de vedere al volumului mare de tichete precum si a problemelor care necesita un timp mai indelungat de rezolvare astfel incat toate sa fie bune pentru toata lumea. Astfel doresc sa ajut din nou, cu tot ce pot, echipa staff. Stiu foarte bine ce mizerii am facut si sunt constient si asumat in acelasi timp dar desi au mai fost cereri staff deschise, eu nu am aplicat intrucat am considerat ca nu merit pentru ca inca eram la fel de recalcitrant insa acum, consider ca mi-am invatat lectia, am invatat sa ma controlez si sa reprezint cu adevarat serverul Haos Romania. Nu am facut niciodata probleme pe partea de beneficii, abuzuri s.a.m.d dar recunoscut ca am facut-o de oaie de multe ori datorita comportamentului meu. Ador enorm de mult rezolvarea tuturor tichetelor, problemelor, conflictelor si sa ajut cum pot jucatorii deoarece indiferent de situatie, mereu am fost ajutat, mereu mi s-a intins o mana chiar daca poate nu meritam. Imi doresc mult o a 2-a sansa deoarece chiar nu am cautat niciodata sa profit de pe urma rolului pe care il aveam dar am fost paralizat si mi-am asumat direct dupa ce mi s-a explicat. Regret enorm ca am facut de cacat serverul, am spus-o de nenumarate ori si pe live-uri si regret si acum mai ales ca mi s-a tot atras atentia dar nu am bagat la cap. Sunt gata sa arat ca m-am schimbat si sa fac ce este necesar sa primesc o sansa de a fi in echipa staff. O recomandare mare consta in toate voluntariatele ce au contribuit de alungul timpului la formarea mea personala dar cel si cel mai mult ma recomanda sinceritatea si dorinta mea de a ajuta persoanele de pe server. Va rog doar sa imi mai acordati o sansa pentru a va arata ca m-am schimbat.​

Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra:

O sa fac multe tickete si o sa fiu foarte da ajutor pe acest server deoarece chair imi place acest server.​

O mica descriere despre tine:

• Ma numesc Raul, am 15 ani si jumatate. Ador enorm de mult voluntariatele deoarece simt ca ma dezvolta enorm de mult ca si persoana deoarece in mare parte promovez destul de mult dezvoltarea personala in rândul copiilor si al tinerilor in mod special. Sunt foarte implicat in tot ce inseamna ONG-uri mai ales pentru copii si tineri iar in mod liber, promovez implicarea in voluntariate peste tot unde am ocazia intrucat este unul dintre cele mai frumoase moduri de a te dezvolta.Am fost staff, coordonator precum si organizator de evenimente iar in majoritatea am avut un rol foarte important in concordanta cu functia detinuta. Sunt pasionat, de asemenea, de well being, primul ajutor, dans, baschet, inot, dezvoltare de site-uri web, creare de continut si ascultat muzica. Incerc prin orice mijloace sa fac grupul meu tinta sa constientizeze ce inseamna bullying-ul si cum il putem preveni, trata si combate. Sunt pasionat de GTA V si destul de mult, am jucat in modul online pana sa descopar FiveM. In general, ma consider o persoana calma, de mare incredere, sociabila, relaxata, optimista, gata oricand sa ajute, capabila sa vorbeasca civilizat si omeneste chiar atunci cand are nervii intinsi la maxim, dornica de rezolvarea conflictelor aparute in orice mediu si incerc, pe cat posibil, sa vad mereu partea plina a paharuli. Sunt dornic sa invat din greselile mele, sa admit ca am gresit atunci cand este cazul si sa ma dezvolt pe cat posibil in ceea ce fac. Un ultim aspect, doresc sa mentionez ca pot invata din greseli si punandu-mi viata in ordine am reusit sa ma echilibrez ca si persoana datorita unui mentor ce m-a ajutat sa trec printr-un proces mai amplu pentru a deveni o mai buna versiune a mea.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Aplicatie acceptata, contacteaza un HEAD OF STAFF + pentru a sustie testele T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus