- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Sarma
2.ID In-Game:442
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50811
5.Orele Jucate pe Server:59
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei am 15 ani si imi plac jocurile video si sa ies pe afara cu prietenii
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieeoarece stiu bine sa conduc sa pilotez elicoptere sa fac un rp de calitate
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):ma joc fivem de 3 ani
9.Experiența în Roleplay:Fac rp de calitate nu ca altii
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Lexu
2.Prenumele (Personaj):Lexutzuu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):442
4.Vechimea în Oraș (Personaj):59 luni
5.Scolarizare (Personaj):liceul militar si facultatea de medicina
6.Joburi Anterioare (Personaj):Taxi , postas , pescar , gunoier
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut ! Ma numesc lexu si de mic copil visam sa fiu politist ca il vedeam pe tatal meu in acea uniforma si voiam si eu , intr-o zi m-a luat cu el la sectie si i-am vazut colegii si am plans ca voiam si eu ,si acum sunt mare sunt responsabil si pot fi un politist adv din punctul meu de vedere
9 .Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Conduc excelent pot prinde infractorii
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nimic toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:conduc bine , sunt respectos , intelegator , rapid ,
1.Numele sau Porecla:Sarma
2.ID In-Game:442
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50811
5.Orele Jucate pe Server:59
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei am 15 ani si imi plac jocurile video si sa ies pe afara cu prietenii
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieeoarece stiu bine sa conduc sa pilotez elicoptere sa fac un rp de calitate
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):ma joc fivem de 3 ani
9.Experiența în Roleplay:Fac rp de calitate nu ca altii
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Lexu
2.Prenumele (Personaj):Lexutzuu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):442
4.Vechimea în Oraș (Personaj):59 luni
5.Scolarizare (Personaj):liceul militar si facultatea de medicina
6.Joburi Anterioare (Personaj):Taxi , postas , pescar , gunoier
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut ! Ma numesc lexu si de mic copil visam sa fiu politist ca il vedeam pe tatal meu in acea uniforma si voiam si eu , intr-o zi m-a luat cu el la sectie si i-am vazut colegii si am plans ca voiam si eu ,si acum sunt mare sunt responsabil si pot fi un politist adv din punctul meu de vedere
9 .Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Conduc excelent pot prinde infractorii
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nimic toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:conduc bine , sunt respectos , intelegator , rapid ,