- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Vali ciment
2.ID In-Game:556
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50809
5.Orele Jucate pe Server:crd ca 3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sal ma cheama Geo am 15 ani imi place sa ma joc fn si five m.Stau in Arad fac fotbal si cam atat
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa ajut si sa vad cum e acum fata de intainte
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Ciment
2.Prenumele (Personaj):vali
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):556
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an juma
5.Scolarizare (Personaj):12 cls
6.Joburi Anterioare (Personaj):all
7.Job Curent (Personaj):fermier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sal ma cheama Vali Ciment am 21 de ani stau in orasul Los haos,am un var cunoscut de multi adica vali Ciment.............si cam atat
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Respect orasul si Politia
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Polit
iei Romane?:Capabil,puternic,nazdravan,serios,stiu sa aplic forta cand este cazul
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Vali ciment
2.ID In-Game:556
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50809
5.Orele Jucate pe Server:crd ca 3
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sal ma cheama Geo am 15 ani imi place sa ma joc fn si five m.Stau in Arad fac fotbal si cam atat
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa ajut si sa vad cum e acum fata de intainte
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Ciment
2.Prenumele (Personaj):vali
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):556
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an juma
5.Scolarizare (Personaj):12 cls
6.Joburi Anterioare (Personaj):all
7.Job Curent (Personaj):fermier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sal ma cheama Vali Ciment am 21 de ani stau in orasul Los haos,am un var cunoscut de multi adica vali Ciment.............si cam atat
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Respect orasul si Politia
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Polit
iei Romane?:Capabil,puternic,nazdravan,serios,stiu sa aplic forta cand este cazul
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!