New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Radu
2.ID In-Game:443
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50942
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):70
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):salut ma numesc radu am 15 ani in timpul liber ma joc fivem sau ma duc pe aafra cu prieteni
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vrau sa incerc ceva nou
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1000 ore
9.Experiența în Roleplay:2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Radu
2.Prenumele (Personaj)opescu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):
4.Vechimea în Oraș (Personaj):70 de luni
5.Scolarizare (Personaj):...
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi metrist
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut ma numesc radu am 20 de ani si doresc sa fiu parte din mai iubesc politia si legea . in timpul liber fac bani ca taximetrist sau gunoier. am treminat academia de politie si liceul militar . si acuma doresc sa fiu parte din echipa voastra
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:iubesc politia
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toti suntem la fel parerea mea
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:conduc bine sunt respectos nu vorbesc urat stiu cum sa ma comport in situati critice sunt intelegator
1.Numele sau Porecla:Radu
2.ID In-Game:443
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50942
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):70
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):salut ma numesc radu am 15 ani in timpul liber ma joc fivem sau ma duc pe aafra cu prieteni
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vrau sa incerc ceva nou
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1000 ore
9.Experiența în Roleplay:2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Radu
2.Prenumele (Personaj)opescu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):
4.Vechimea în Oraș (Personaj):70 de luni
5.Scolarizare (Personaj):...
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi metrist
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut ma numesc radu am 20 de ani si doresc sa fiu parte din mai iubesc politia si legea . in timpul liber fac bani ca taximetrist sau gunoier. am treminat academia de politie si liceul militar . si acuma doresc sa fiu parte din echipa voastra
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:iubesc politia
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toti suntem la fel parerea mea
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:conduc bine sunt respectos nu vorbesc urat stiu cum sa ma comport in situati critice sunt intelegator