Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Mr.H (Darius)
2.ID In-Game: 2345
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51002
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):

Sunt pasionat de fotbal și lectură, două activități care mă definesc și îmi aduc satisfacție în moduri diferite. Fotbalul îmi oferă energie, competiție și spirit de echipă ador să fiu pe teren, să simt adrenalina jocului și să îmi îmbunătățesc mereu abilitățile. Îmi place să analizez strategii, să urmăresc meciuri și să învăț din fiecare experiență,
Pe de altă parte, lectura îmi oferă o lume aparte, unde pot descoperi povești captivante, idei noi și perspective diferite. Îmi place să mă pierd în paginile unei cărți, fie că este vorba de aventuri pline de suspans, fie de lecturi care mă ajută să îmi dezvolt gândirea. Între fotbal și cărți, găsesc un echilibru perfect între acțiune și reflecție, între mișcare și imaginație.

7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia mea pentru a ma alatura Departamentului de Politie este deoarece imi place partea asta de ordine publica si disciplina, si a imi construii o cariera in PD.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani.
9.Experiența în Roleplay: Foarte multa stia toate regulile ever.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm!

1.Numele (Personaj): Santos
2.Prenumele (Personaj): Darius
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2345
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 an si jumatate.
5.Scolarizare (Personaj): Facultate + diploma de bac + academia de politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Smurd.
7.Job Curent (Personaj): Postas.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):

Sunt o persoană organizată, dedicată și orientată spre dezvoltare continuă, atât pe plan personal, cât și profesional. Mă caracterizează seriozitatea, responsabilitatea și dorința constantă de a învăța lucruri noi. Am o atitudine pozitivă și o bună capacitate de adaptare, ceea ce îmi permite să fac față cu încredere provocărilor și să găsesc soluții eficiente în diverse situații
Lucrez bine atât individual, cât și în echipă, fiind atent la detalii și concentrat pe atingerea obiectivelor. Comunic deschis, respect opiniile celor din jur și consider că respectul reciproc și colaborarea sunt esențiale într-un mediu de lucru sănătos și productiv
Sunt motivat să contribui activ la proiecte cu impact, să îmi asum responsabilități și să evoluez constant. Îmi place să-mi gestionez eficient timpul și să lucrez într-un mod organizat, astfel încât să obțin rezultate de calitate. Cred cu tărie că prin muncă susținută, perseverență și atitudine constructivă pot atinge orice obiectiv îmi propun.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt potrivit pentru politie deoarece am absolvit o diploma de bac, si ca o sa fiiu foarte foarte activ.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu ma pot diferentia fata de alti candidati deoarece nu am apucat sa ii cunosc.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției: Activitatea, maturitatea, corectitudinea, atitudinea, profesionalitatea.
iei Romane?: intelept,intelegator,ajutator,calm,discret.

Ultima editare:
New member
Acceptat! Contacteaza un tester pentru a sustine testul de intrare.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus