Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau: roberto
Id-ul tau: 1750
Discord: @robertoxhaos
Varsta ( Minim 15 Ani ): 16
Ore pe server: (Minim 150): 220
Ore pe FiveM: 2000
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc functia de membru staff pentru a ajuta acest server cu activitatea mea zilnica, respectul, sinceritatea si punctualitatea pe care o pot oferi acestui server si tot odata playerilor care vor avea nevoie de asistenta mea.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Pot ajuta serverul cu activitatea mea, respectul, sinceritatea si multe alte calitati ale mele pentru a face playerii fericiti si totodata mandrii de acest server pentru ca are un staff exceptional.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): Am mai fost in staff pe acest server si pe cel de cs (acest sv - in jur de 3-4 luni fara a face vreo greseala precum sanctiuni gresite sau alte chestii) Am fost dat afara ori ca mi am pus demisia ori ca am fost putin inactiv datorita perioadei in care ma aflam.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: Desigur.

Member
Membru staff
Acceptat! Contacteaza un head of staff+ pentru a sustine testul.
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus