Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Numele tau:BIGMAC
Id-ul tau:392
Discord: .bigmac1337._.
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore: (Minim 50) 65
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?oresc functia de membru staff pe server deoarece sunt dedicat mentinerii unui mediiu pozitiv ,organizat si sigur pentru toti membri acestei comunitati ,imi place sa ajut utilizatori,si sa rezolv conflictele cu calm si sa asigur respectarea regulilor.Cred ca am abilitatile necesare pentru a gestiona diferite situatii si pentru a imbunatatii experienta generala a serverului contribuindd activ la cresterea si bunul mers al comunitati noastre + plus caci inainte de wipe aveam 1100 de ore+ si am mai fost in staff ,cam stiu cum decurg lucrurile
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:
O mica descriere despre tine: sunt o persoana curioasa pasionata sa invat lucruri noi si mereu deschisa, in timpul liber mai merg pe afara iar in rest merg la antrenamente si cam atat
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.