Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Alex
Id-ul tau: 2578
Varsta ( Minim 15 Ani ): 16
Ore: (Minim 100) am 2,5 ore momentan dar consider ca merit o sansa
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc functia ptr ca sunt o persoana calma si prietenoasa,imi place sa ajut lumea si sa invat daca gresesc ceva si sa cunosc mai multe persoane,si sa ajut server ul si cu ce sugestii mai am eu
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Pot ajuta echipa staff cu o gandire corecta si ptr ca ma consider matur neputand sa fiu pacalit asa usor si prin simplu fapt ca nu fac favorizari si consider ca cine a gresit trebuie sa isi suporte consecintele
O mica descriere despre tine:Salut,ma numesc Alex,am 16 ani si sunt din Bucuresti,in timpul liber prefer ori sa ies pe afara cu niste tov ori sa ma joc pe pc,am ales acest server deoarece are un potential la fel ca cel dinainte de wipe,sunt calm,de treaba,imi place sa ma inteleg cu toata lumea,consider ca toti suntem egali indiferent de statut si nu ar trebui sa ne judecam

Member
Respins, cand mai capeti experienta revino cu alta cerere. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus