- Subiect Autor
Numele tau: Ioradn Andrei
Id-ul tau: 2550
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore: (Minim 50)50
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Imi doresc sa fiu membru staff pentru a ajuta playerii si comunitatea
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Cu orice este nevoie
O mica descriere despre tine:
Sunt un pasionat al platformei FiveM
, dedicat explorării și dezvoltării conținutului de calitate pentru comunitatea de jocuri online
. Cu o experiență de peste trei ani în scriptare și administrarea serverelor
, am reușit să creez și să întrețin medii de joc captivante și interactive
. Abilitățile mele includ cunoașterea limbajelor de programare Lua și JavaScript
, precum și gestionarea bazelor de date MySQL
. În plus
, sunt un jucător activ
, întotdeauna deschis la colaborare și dornic să îmbunătățesc experiența de joc pentru toți membrii comunității
. Scopul meu este să aduc inovație și să construiesc comunități virtuale prietenoase și dinamice
.
Id-ul tau: 2550
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore: (Minim 50)50
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Imi doresc sa fiu membru staff pentru a ajuta playerii si comunitatea
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Cu orice este nevoie
O mica descriere despre tine:
Sunt un pasionat al platformei FiveM
, dedicat explorării și dezvoltării conținutului de calitate pentru comunitatea de jocuri online
. Cu o experiență de peste trei ani în scriptare și administrarea serverelor
, am reușit să creez și să întrețin medii de joc captivante și interactive
. Abilitățile mele includ cunoașterea limbajelor de programare Lua și JavaScript
, precum și gestionarea bazelor de date MySQL
. În plus
, sunt un jucător activ
, întotdeauna deschis la colaborare și dornic să îmbunătățesc experiența de joc pentru toți membrii comunității
. Scopul meu este să aduc inovație și să construiesc comunități virtuale prietenoase și dinamice
.