Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: RuLLz
2.ID In-Game: 267
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): îl dau pv
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 50
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt RuLLz sau Alex, am 17 ani, îmi plc sa ma joc fivem și alte jocuri... nush ce sa spun de mine pentru ca majorarea ma cunoașteți... știți cine sunt... știți ce pot face și cam na..
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: am mai fost și îmi e dor sa reintru
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 5 ani
9.Experiența în Roleplay: 9-9.50
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Golescu
2.Prenumele (Personaj): RuLLz
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 267
4.Vechimea în Oraș (Personaj): am vreo 3 ani
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Militar
6.Joburi Anterioare (Personaj): somer
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un om normal care a trăit în Los Haos... la vârsta de 13 ani tatal meu a plecat în armata... de atunci au trecut 15 ani.. nu mai știu nimic de tata... a decedat într-un elicopter de lupta... am rămas numa eu cu mama... ne-am decis sa ne mutam la bunica mea în paleto... și de acolo am început o alta viata noua... unde am decis sa ma angajez în departamentul de politie..
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: respectuos, ascult.. ma știu oamenii și știu și eu ce pot sa fac...
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toți suntem la fel atâta timp ca suntem colegi
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: deștept da mai mult prost... respectuos.. ascultător..ingenios...conștiincios

Member
Acceptat! Contacteaza IC un tester pentru a sustinele testele!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus