Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Leonard(Leo politistu)
2.ID In-Game:716
3.Vârsta (Minim 15 ani):16-17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):507030
5.Orele Jucate pe Server:pe cel vechi 320-cel nou 1 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):salut mă numesc Leo am vârsta de 16 dar mai am puțin până fac 17 sunt un băiat calm îmi place să interacționez cu diferite persoane să le ajut.ma joc fotbal fivem ies cu prieteni.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am mai fost și am fost dat afară pe un motiv banal
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):am doi ani de când mă joc fivem
9.Experiența în Roleplay:știu să fac roleplay știu toate regulamentele poliție-server
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm cu da(10-4)

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Cubanezu
2.Prenumele (Personaj):Leo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):716
4.Vechimea în Oraș (Personaj):320 luni
5.Scolarizare (Personaj):academie și facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):sub inspector DIICOT
7.Job Curent (Personaj):nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):După terminarea studiilor am fost selectat în cadrul direcției de investigare a infracțiunilor de criminalitate și terorism acolo am avansat în grad până la coordonator în teste(sub inspector )am fost cei mai buni și respectuoși colegi după furtună am fost repartizat la cadet după trecerea testului teoretic fizic și psihologic acum vreau să ajung tot alături de comunitatea un de am fost adică DIICOT și de aceea vreau să lupt pentru avansarea în grad!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați:calmitatea executarea și cooperarea
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:trasul cu arma loialitatea curajul cooperarea cu civili ajustarea civililor

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus