Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla: Lucky
2.ID In-Game: 10722
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 505080
5.Orele Jucate pe Server: inainte de wipe aveam 160 de ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): is un baiat care ii apasionat de jobul de politie, imi place sa ma joc fivem si fotbal, nu imi place scoala si nu imi place sa invat, is simpatic si prietenos, de mare as dorii sa intru in cadrul de politie.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: is pasionat de polite si imi plece foarte mult(am fost si pe alte sv)
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): cam 1 an, 1 an jumate
9.Experiența în Roleplay: am foarte multa experienta la rp, stiu sa fac rolpay calitativ
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Lucky
2.Prenumele (Personaj): Luciamo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 10722
5.Scolarizare (Personaj):Am terminat liceul militar
6.Joburi Anterioare (Personaj): somer
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):de mic
aveam o familie saraca, crescand m-am apasionat d e politie si am decis ca la varsta de 18 ani sa intruu in politie, am facut primii bani si vreau sa-mi ajutn in continuare familia cu acest job, acum ne-am reprins din saracien desi o sa continuu cu acest job fiindca ma salvat de saracie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: is capabil si intelept si am experienta
10.Diferențiere față de Alți Candidați: nu exista diferente, toti suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1. is civilizat 2. is intelept 3. is încrezător 4. is capabil in toate 5. is prietenos

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus