Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Narcis
2.ID In-Game:9831
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 (dar am problome cu gatul)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc narcis si am 15 ani si imi place sa joc fotbal visul meu este sa ajung la dinamo si la nationala si la barca
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:sunt pregatit sa alung gunoaiele din acest oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Ion vasile
2.Prenumele (Personaj): Macedon
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 9831
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 5 luni
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase, bacalaureat luat cu nota 9 si ca urmare academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):pescar
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Vasile este un om in varsta de 20 de ani si vrea sa se alature departamentului de politie, deoarece sa faca dreptate, ca el cand era mic tatal lui a fost ucis de camatari, iar el vrea sa i prinda pe acei domni, fratele lui a fost torturat de mafioti fiindca a aflat informatii ale mafiei respective, el a fost torturat pana la moarte mama sa murise doar cand vasile avea varsta frageda de 8 ani si 7 luni, el a ramas cu putini bani dar l au ajutat rudele, vasile vrea sa faca dreptate in tot orasul Haos si sa ii faca pe toti sa i respecte pe poltisti, inclusiv pe parazitii
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: de mic am fost pasionat de a fii politist si sunt de ajutor in toate situatiile
10.Diferențiere față de Alți Candidați: ei nu ma cunosc fiule si pot fi calm indiferent de situatie plus ca pot purta o discutie serioasa cu oricine
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: serios, calm, sofer bun, am tinta buna, inima buna, atent la detalii si bun informator

Ultima editare:
Member
Acceptat teastept la sectia din paleto pentru a sustine testele. LUNI - SAMBATA, INTRE ORELE 16 - 20.
Daca ai mintit in aplicatie ai black list in politie!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus