Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
nformații OOC:

1.Numele sau Porecla: Rolls
2.ID In-Game: 8871
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50812
5.Orele Jucate pe Server: 0.5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma cheama david si am varsta de 15 ani mie imi place sa ma plimb cu bicicleta si cu masina
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: sa aduc un membru nou si matur
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Rolls
2.Prenumele (Personaj): Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 8871
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 an
5.Scolarizare (Personaj): liceul acdemia militara
6.Joburi Anterioare (Personaj): Politie
7.Job Curent (Personaj): civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): salut ma cheama Rolls si imi place sa ma plimb cu masina deoarece imi place foarte mult
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: ascult de grade mai mari de cat mine conduc foarte bine trag bine etc
10.Diferențiere față de Alți Candidați: condus, trag bine stau foarte bine pe lege
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: pai stiu sa trag, sa conduc, am rabdare, nu scapa nimeni de mine si stau bine la vama

Member
nformații OOC:

1.Numele sau Porecla: Rolls
2.ID In-Game: 8871
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50812
5.Orele Jucate pe Server: 0.5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma cheama david si am varsta de 15 ani mie imi place sa ma plimb cu bicicleta si cu masina
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: sa aduc un membru nou si matur
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Rolls
2.Prenumele (Personaj): Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 8871
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 an
5.Scolarizare (Personaj): liceul acdemia militara
6.Joburi Anterioare (Personaj): Politie
7.Job Curent (Personaj): civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): salut ma cheama Rolls si imi place sa ma plimb cu masina deoarece imi place foarte mult
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: ascult de grade mai mari de cat mine conduc foarte bine trag bine etc
10.Diferențiere față de Alți Candidați: condus, trag bine stau foarte bine pe lege
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: pai stiu sa trag, sa conduc, am rabdare, nu scapa nimeni de mine si stau bine la vama
Respins, aplicatie slaba.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus