- Subiect Autor
nformații OOC:
1.Numele sau Porecla: Rolls
2.ID In-Game: 8871
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50812
5.Orele Jucate pe Server: 0.5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma cheama david si am varsta de 15 ani mie imi place sa ma plimb cu bicicleta si cu masina
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: sa aduc un membru nou si matur
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Rolls
2.Prenumele (Personaj): Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 8871
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 an
5.Scolarizare (Personaj): liceul acdemia militara
6.Joburi Anterioare (Personaj): Politie
7.Job Curent (Personaj): civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): salut ma cheama Rolls si imi place sa ma plimb cu masina deoarece imi place foarte mult
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: ascult de grade mai mari de cat mine conduc foarte bine trag bine etc
10.Diferențiere față de Alți Candidați: condus, trag bine stau foarte bine pe lege
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: pai stiu sa trag, sa conduc, am rabdare, nu scapa nimeni de mine si stau bine la vama
1.Numele sau Porecla: Rolls
2.ID In-Game: 8871
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50812
5.Orele Jucate pe Server: 0.5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma cheama david si am varsta de 15 ani mie imi place sa ma plimb cu bicicleta si cu masina
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: sa aduc un membru nou si matur
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Rolls
2.Prenumele (Personaj): Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 8871
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 an
5.Scolarizare (Personaj): liceul acdemia militara
6.Joburi Anterioare (Personaj): Politie
7.Job Curent (Personaj): civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): salut ma cheama Rolls si imi place sa ma plimb cu masina deoarece imi place foarte mult
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: ascult de grade mai mari de cat mine conduc foarte bine trag bine etc
10.Diferențiere față de Alți Candidați: condus, trag bine stau foarte bine pe lege
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: pai stiu sa trag, sa conduc, am rabdare, nu scapa nimeni de mine si stau bine la vama