- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla: cosmin
2.ID In-Game: 3805
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 fac 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50905
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):25
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoan pasionata de jocuri,in special favim care imi ofera oportunitate de a ma distra si de a-mi testa abilitatile imi place sa invat lucruri noi fiind mereu deschis la experiente si cunostinte care imi imbogatesc viata si ma ajuta sa cresc
9.Experiența în Roleplay: de 3 ani doar pe sv acesta
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): cosmin
2.Prenumele (Personaj): greavu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3805
4.Vechimea în Oraș (Personaj):25
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politi si liceu militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier,Postas
7.Job Curent (Personaj): Postas
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana care respecta orice regula si nu imi place sa incalc asa ceva si sunt forte pasionat de actiune
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Calmitate și Rabdare si ca imi place sa respect orice regula
10.Diferențiere față de Alți Candidați: In opina mea nu suntem nici unul diferiti fata de alti doar eu cred ca sunt diferi ca eu pot calcula forte rapid ocrie si sa caut
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane: Calm, Curajios,Prietenos,rabdator,iertator
2.ID In-Game: 3805
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 fac 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50905
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):25
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoan pasionata de jocuri,in special favim care imi ofera oportunitate de a ma distra si de a-mi testa abilitatile imi place sa invat lucruri noi fiind mereu deschis la experiente si cunostinte care imi imbogatesc viata si ma ajuta sa cresc
9.Experiența în Roleplay: de 3 ani doar pe sv acesta
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): cosmin
2.Prenumele (Personaj): greavu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3805
4.Vechimea în Oraș (Personaj):25
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politi si liceu militar
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier,Postas
7.Job Curent (Personaj): Postas
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana care respecta orice regula si nu imi place sa incalc asa ceva si sunt forte pasionat de actiune
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Calmitate și Rabdare si ca imi place sa respect orice regula
10.Diferențiere față de Alți Candidați: In opina mea nu suntem nici unul diferiti fata de alti doar eu cred ca sunt diferi ca eu pot calcula forte rapid ocrie si sa caut
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane: Calm, Curajios,Prietenos,rabdator,iertator