Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Blondutzu
2.ID In-Game:588
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 aprp 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51008
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):5-6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sall, ma numesc andrei aka blondutzu am 14 ani si imi doresc sa aplic pentru a intra in politie si imi doresc acest job foarte de mult de oare ce de mic imi doream sa devin memebru al politiei
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:motivatia mea consta in devenirea a unui important poltist pentru aceasta tara
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2000h +
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):desigur

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Blondutzu
2.Prenumele (Personaj):Costellino
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):588
4.Vechimea în Oraș (Personaj):de cand m-am nascut
5.Scolarizare (Personaj):am teminat scoala,liceu+bac
6.Joburi Anterioare (Personaj):somer
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc blondu și de când eram mic am visat să devin polițist. Totul a început în copilărie, când mă fascina uniforma lor impecabilă și aura de autoritate pe care o emanau. Încă de pe atunci, admiram curajul și devotamentul lor față de comunitate, iar aceasta a fost scânteia care mi-a aprins dorința de a urma această carieră si de a face o schimbare.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: deoare ce sunt o persoana capabila si muncitoare
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt o persoana calma si imi place sa tratez totul cu seriozitate
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?::sunt o persoana cu scoala sunt o persoana calma sunt asculatator stiu sa conduc cat de cat si stiu cum sa folosec o arma in situati critice

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus