New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Blondutzu
2.ID In-Game:588
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 aprp 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51008
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):5-6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sall, ma numesc andrei aka blondutzu am 14 ani si imi doresc sa aplic pentru a intra in politie si imi doresc acest job foarte de mult de oare ce de mic imi doream sa devin memebru al politiei
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:motivatia mea consta in devenirea a unui important poltist pentru aceasta tara
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2000h +
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):desigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Blondutzu
2.Prenumele (Personaj):Costellino
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):588
4.Vechimea în Oraș (Personaj):de cand m-am nascut
5.Scolarizare (Personaj):am teminat scoala,liceu+bac
6.Joburi Anterioare (Personaj):somer
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc blondu și de când eram mic am visat să devin polițist. Totul a început în copilărie, când mă fascina uniforma lor impecabilă și aura de autoritate pe care o emanau. Încă de pe atunci, admiram curajul și devotamentul lor față de comunitate, iar aceasta a fost scânteia care mi-a aprins dorința de a urma această carieră si de a face o schimbare.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: deoare ce sunt o persoana capabila si muncitoare
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt o persoana calma si imi place sa tratez totul cu seriozitate
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?::sunt o persoana cu scoala sunt o persoana calma sunt asculatator stiu sa conduc cat de cat si stiu cum sa folosec o arma in situati critice
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Blondutzu
2.ID In-Game:588
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 aprp 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51008
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):5-6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sall, ma numesc andrei aka blondutzu am 14 ani si imi doresc sa aplic pentru a intra in politie si imi doresc acest job foarte de mult de oare ce de mic imi doream sa devin memebru al politiei
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:motivatia mea consta in devenirea a unui important poltist pentru aceasta tara
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2000h +
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):desigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Blondutzu
2.Prenumele (Personaj):Costellino
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):588
4.Vechimea în Oraș (Personaj):de cand m-am nascut
5.Scolarizare (Personaj):am teminat scoala,liceu+bac
6.Joburi Anterioare (Personaj):somer
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc blondu și de când eram mic am visat să devin polițist. Totul a început în copilărie, când mă fascina uniforma lor impecabilă și aura de autoritate pe care o emanau. Încă de pe atunci, admiram curajul și devotamentul lor față de comunitate, iar aceasta a fost scânteia care mi-a aprins dorința de a urma această carieră si de a face o schimbare.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: deoare ce sunt o persoana capabila si muncitoare
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt o persoana calma si imi place sa tratez totul cu seriozitate
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?::sunt o persoana cu scoala sunt o persoana calma sunt asculatator stiu sa conduc cat de cat si stiu cum sa folosec o arma in situati critice
Ultima editare: