New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Antonio(toni)
2.ID In-Game:nu sunt oe server
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 jumate
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):18105
5.Orele Jucate pe Server:10
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Antonio am 15 ani jumate si sunt nascut la 15.02.2008 si m-am nascut în bucuresti
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place foarte mult acest job deoarece pot sa ajut lume
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani si jumatate
9.Experiența în Roleplay:medium roleplay
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):inteleg aceste reguli
Informații IC:
1.Numele (Personaj):stradale
2.Prenumele (Personaj):toni
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):nu sunt pe oras
4.Vechimea în Oraș (Personaj):12 luni
5.Scolarizare (Personaj):bacalaureatul la medicina
6.Joburi Anterioare (Personaj):taximetrist si medic
7.Job Curent (Personaj):deocamdată nu am nici un job
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc stradale toni m-am nascut într-o familie unde tata l meu era politist iar mama avocata dar tata avea o misiune si in acea misiune a decedat
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: eu consider ca sunt potrivit deoarece vreau sa salvez cat mai multi oameni
10.Diferențiere față de Alți Candidați:eu am experiență de tras cu arma
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda:stiu sa trag cu arma,conduc foarte bine,alerg foarte mult,si sunt atletic
1.Numele sau Porecla:Antonio(toni)
2.ID In-Game:nu sunt oe server
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 jumate
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):18105
5.Orele Jucate pe Server:10
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Antonio am 15 ani jumate si sunt nascut la 15.02.2008 si m-am nascut în bucuresti
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place foarte mult acest job deoarece pot sa ajut lume
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani si jumatate
9.Experiența în Roleplay:medium roleplay
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):inteleg aceste reguli
Informații IC:
1.Numele (Personaj):stradale
2.Prenumele (Personaj):toni
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):nu sunt pe oras
4.Vechimea în Oraș (Personaj):12 luni
5.Scolarizare (Personaj):bacalaureatul la medicina
6.Joburi Anterioare (Personaj):taximetrist si medic
7.Job Curent (Personaj):deocamdată nu am nici un job
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc stradale toni m-am nascut într-o familie unde tata l meu era politist iar mama avocata dar tata avea o misiune si in acea misiune a decedat
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: eu consider ca sunt potrivit deoarece vreau sa salvez cat mai multi oameni
10.Diferențiere față de Alți Candidați:eu am experiență de tras cu arma
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda:stiu sa trag cu arma,conduc foarte bine,alerg foarte mult,si sunt atletic