Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Fin
2.ID In-Game: 1657
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51005
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 400+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut mie mi-se spune fin , imi plac mult jocurile de tip rp si tot ce tine de IT , am mai fost in politie si acum vreau sa intru din nou.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: sunt activ si capabil
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: una foarte buna!
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Fin
2.Prenumele (Personaj):Carlos
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1657
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 400 de luni
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase + facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): pr , mecanicii , smurd
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Fin Carlos si am fost crescut in Sendy alaturi de fratele meu mai mare. La varsta de doar 10 ani fratele meu a fost ucis , de niste membri al cartelului. De atunci mereu am vrut sa devin politist pentru a prinde oamenii rai din acest oras!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt capabil si imi iau munca in serios
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt destul de capabil si bun in acest domeniu!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1 tras cu pusca 2 condus 3 cooperarea 4 ascultartea ordinelelor 5 activitatea si pasiunea fata de acest domeniu!

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza-ma pe Discord pentru a-ti face legatura cu un tester. (Ma gasesti pe server-ul main Haos Romania sub numele de "ariana".)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus