New member
- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla: Fin
2.ID In-Game: 1657
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51005
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 400
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Alex si imi place sa ma dau pe MTB si imi place IT-ul , si jocurile care simuleaza viata reala.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: deoarece am mai fost si este f frumos aici
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: una foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Carlos
2.Prenumele (Personaj):FIN
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1657
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 400 de luni
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase + facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanici , politie , altele
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Fin si la varsta de 8 ani fratele meu a fost ucis de niste membri al cartelului, de atunci eu imi doream sa ma fac politist si sa prind oameni care fac rau acestui oras!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: conduc bine , am mai avut experienta in acest domeniu , trag bine
10.Diferențiere față de Alți Candidați: imi iau munca in seriosw
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1. stiu sa trag bine 2. stiu sa conduc destul de bine , pe vremuri eram mecanic si stiam orice despre masini (inca stiu) 3. trag destul de bine 4. stiu sa vorbesc cu oameni 5.imi iau domeniul in serios.
2.ID In-Game: 1657
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51005
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 400
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Alex si imi place sa ma dau pe MTB si imi place IT-ul , si jocurile care simuleaza viata reala.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: deoarece am mai fost si este f frumos aici
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: una foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Carlos
2.Prenumele (Personaj):FIN
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1657
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 400 de luni
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase + facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanici , politie , altele
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Fin si la varsta de 8 ani fratele meu a fost ucis de niste membri al cartelului, de atunci eu imi doream sa ma fac politist si sa prind oameni care fac rau acestui oras!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: conduc bine , am mai avut experienta in acest domeniu , trag bine
10.Diferențiere față de Alți Candidați: imi iau munca in seriosw
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1. stiu sa trag bine 2. stiu sa conduc destul de bine , pe vremuri eram mecanic si stiam orice despre masini (inca stiu) 3. trag destul de bine 4. stiu sa vorbesc cu oameni 5.imi iau domeniul in serios.