Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: KENNY
2.ID In-Game: 2835
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50603
5.Orele Jucate pe Server:4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): mă numesc Madalin și radiez o energie contagioasă. Cu un zâmbet mereu prezent și o creativitate fără limite, mă dedic artei și muzicii. Personalitatea mea prietenoasă și deschisă aduce bucurie celor din jur. Sunt ca un vârtej de entuziasm și optimism, mereu gata să descopăr noi pasiuni.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:

Mă simt atras de Departamentul de Poliție datorită dorinței mele profunde de a contribui la siguranța și bunăstarea comunității. Sunt determinat să aduc o schimbare pozitivă și să servesc drept agent de ordine dedicat. Abilitățile mele de comunicare, responsabilitatea și integritatea mă îndreaptă către acest domeniu, unde pot aduce contribuții semnificative și mă pot implica activ în protejarea cetățenilor.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): ma joc fivem din 2020
9.Experiența în Roleplay: Am o experienta foarte advansata
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):
Francisco
2.Prenumele (Personaj): Fernández
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 2835
4.Vechimea în Oraș (Personaj): un an
5.Scolarizare (Personaj): Facultatea de Drept
6.Joburi Anterioare (Personaj): Avocat
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Francisco Fernández, în vârstă de 26 de ani, fost avocat cu o educație solidă în drept. Cu toate că mă confrunt cu șomajul în prezent, rămân hotărât să-mi folosesc cunoștințele juridice pentru a traversa această perioadă dificilă și să construiesc oportunități noi.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Consider că sunt potrivit pentru Poliție datorită unei combinații de calități și abilități. Am o etică puternică și un simț al datoriei dezvoltat, iar integritatea este fundamentală pentru mine. Abilitățile mele de comunicare și gestionare a situațiilor tensionate mă ajută să răspund eficient în diverse situații. Sunt determinat să contribui la comunitate și să asigur siguranța publică, având o pregătire și un angajament solid față de acest scop.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Diferențierea mea față de alți candidați pentru poziția în Poliție se bazează pe combinația unică de experiență, abilități și valori. Ca fost avocat, aduc o înțelegere profundă a sistemului legal. Abilitățile mele de comunicare, empatie și rezolvare a conflictelor completează expertiza mea, făcându-mă un candidat echilibrat și orientat spre serviciul comunității. Determinarea mea de a asigura siguranța publică și integritatea morală reprezintă un angajament puternic în slujba poliției.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:

1. Integritatea și Etica Profesională: Demonstrez o integritate ridicată și respect pentru etica profesională, esențiale în menținerea încrederii publicului și a standardelor înalte ale Poliției.
  2. Abilități Excepționale de Comunicare: Excelente în comunicarea verbală și scrisă, capabil să gestionez eficient interacțiunile cu comunitatea și să redactez rapoarte clare și concise.
  3. Capacitatea de Luare a Deciziilor Sub Presiune: Experiența anterioară și pregătirea juridică îmi furnizează abilitățile necesare pentru a lua decizii rapide și rationale în situații tensionate și imprevizibile.
  4. Empatie și Abilități de Gestionare a Conflictelor: Demonstrată capacitate de a aborda cu empatie diverse situații sociale și de a gestiona conflictul într-un mod eficient și echitabil.
  5. Spirit de Echipă și Colaborare: Mă adaptez ușor la colaborare și lucrez eficient într-un mediu de echipă, încurajând comunicarea deschisă și construirea relațiilor solide cu colegii și comunitatea.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus