Secțiune navigare

Aplicații Poliția Română

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Cata
2.ID In-Game:943
3.Vârsta (Minim 15 ani):
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50709
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):375
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Salut mă numesc Catalin am 16 sunt un băiat calm îmi place să interacționez cu diferite persoane să le ajut ma joc fotbal fivem ies cu prieteni si imi place de mult timp sa fiu un om cinstit de aceea vreau sa intru in politia romana sa prind toti infractorii.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa opresc criminalitatea si oamenii care incearc sa faca rau acestui oras.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):Aprox 2 ani
9.Experiența în Roleplay: Consider ca e una foarte buna.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Cata
2.Prenumele (Personaj):Bosu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):943
4.Vechimea în Oraș (Personaj):375 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceal si terminarea academiei de politie “Alexandru Ioan Cuza”.
6.Joburi Anterioare (Personaj): DIICOT, SMURD
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat care viseaza inca din copilarie sa devina politist asa ca am decis sa incerc tot posibilul pentru a reusi acest lucru. Am studiat intens si parintii mi-au oferit toate sansele sa imi pot indeplini visul de a ajunge politist, unul care va incerca sa opreasca coruptia si sa faca numai bine acestui oras. De asemenea, experienta in SMURD si DIICOT ma poate ajuta sa sa ajut oamenii mult mai rapid si stiu cum sa gestionez anumite situatii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Consider ca sunt potrivit pentru acest department deaorece stiu sa lucrez cu oamenii sa ma coordonez si pot gandi rapid in situatii critice si in unele cazuri poate chiar decisive.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt o persoana agila, determinata si devotata, gata sa dea tot ce are mai bun pentru a duce misiunea la sfarsitt si pentru a face un bine acestui oras.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Ambitie, determinare, perseverenta, practicarea anumitor sporturi de contact si cursurile de prim ajutor la care am participat.

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus