Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DON

New member
1.Numele sau Porecla: Denis
2.ID In-Game: 18053
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 45
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): ma numesc Denis. Sunt pasionat de locomotivele romanesti. Practic fotbal de performanta. Pot spune ca sunt o persoana amabila, sincera.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am mai fost acum mult timp.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an jumate.
9.Experiența în Roleplay: 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt de acord.

Informații IC:
1.Numele (Personaj): STEFANOS
2.Prenumele (Personaj): Don
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 18053
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 5 ani
5.Scolarizare (Personaj): Liceul teoretic Benjamin Franklin (bucuresti)
6.Joburi Anterioare (Personaj): Ciupercar
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): ma numesc DON. Locuiesc in Noul-Paleto . Am 21 de ani si tocmai ce mi am pierdut slujba in I.S.U. . Am decis sa revin in acest departament deoarece imi place sa ajut cetatenii Haosului.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt intelegator si sever in momentele importante.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Singura diferentiere ar fii ca am mai fost si am experienta.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt matur, gandesc rapid, sunt responsabil, am o intuitie buna si sunt sincer.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus