Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:patrick
2.ID In-Game:458
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):168,8
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Patrick , sunt pasionat de jocuri video ,si in general informatica Îmi place să descopăr lucruri noi și să împărtășesc cunoștințele mele cu ceilalți dar sa îmi exprim ideile , majoritatea timpului il petrec pe calculator dar si in natura
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia mea e bazeaza pe dorinta de a reveni in Politia Romana si de a invata lucruri noi
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2-3 ani
9.Experiența în Roleplay: 8.5 deoarece cateodata o mai iau pe cărare
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Andrei
2.Prenumele (Personaj):Stefanescu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):458
4.Vechimea în Oraș (Personaj):168,8 luni
5.Scolarizare (Personaj):a terminat liceul si facultatea de matematica informatica+ studi de medicina
6.Joburi Anterioare (Personaj):MEDIC,politist,taxi
7.Job Curent (Personaj):taximetrist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna ziua ma numesc Stefanescu Andrei am varsta de 20 ani , am absolivt liceul Mihai Viteazu cu profilul matematica-informatica am facut facultatea de medicina . As dori sa intru in aceata unitate finca ma incadrez cerintelor si imi palce acest job.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deoarece sunt mucitor si imi place sa am acest job
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu ma consider diferit de ceilalti
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:calm, stiu sa conduc bine,trag bine,perspicacitatea problemelor, descurcareț

Ultima editare:
Member
Acceptat! Contacteaza IC un tester pentru a sustinele testele!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus