Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:blondutuz
2.ID In-Game:863
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51008
5.Orele Jucate pe Server:1 deocamndata
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma Numesc andrei Sunt Din Targoviste . Dupa cum am mentionat si mai sus am varsta de 14 ani si va promit eu ca nu va voi dezamagi . Dezavantajul meu este ca nu imi plac oameni care se cred superiori ( pana la urma toti suntem oameni ) In rest sunt ascultator , ascult de gradele mari si c am atat .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Am decis să aplic pentru a face parte din Departamentul de Poliție deoarece cred că aceasta reprezintă o oportunitate unică de a servi comunitatea și patria . Plus ca eu am mai fost si in pd,dop,dicot
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): ma joc cam de 2 ani si am avut pe ambele conturi de haos cam 500 de ore si in fivem nuj cam vreo 4000 de ore
9.Experiența în Roleplay:8.9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):blondutzu
2.Prenumele (Personaj):costellino
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):863
4.Vechimea în Oraș (Personaj):cam 500 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia De Politie , Liceul Militar si Facultatea de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):dicot,dop,politie
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut eu sunt blondu si acum o sa va zic povestea mea de viata. Eu de mic ma am nascut într-o familie de politicieni si mereu am fost indrumat sa urmez legea. Si mie mi a placut aceasta idee asa ca dupa terminarea claselor 0-8 am urmat liceul de armata si dupa am facut scoala de politist. Si acum sunt destul de pregatit pentru a mi depune cv-ul
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt respectos,prietenos
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt convins că sunt potrivit pentru un post în cadrul Poliției Române din mai multe motive. În primul rând, am o puternică dorință de a servi comunitatea și de a contribui la menținerea ordinii și siguranței. Această dorință provine dintr-o conștientizare profundă a importanței unui mediu sigur pentru bunăstarea societății.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt convins că sunt potrivit pentru un post în cadrul Poliției Române din mai multe motive. În primul rând, am o puternică dorință de a servi comunitatea și de a contribui la menținerea ordinii și siguranței. Această dorință provine dintr-o conștientizare profundă a importanței unui mediu sigur pentru bunăstarea societății.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției
iei Romane?:tras,condus,coordonare,ascultare,respectul

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus