New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:radu
2.ID In-Game:529
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server:5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salu sunt Radu imi plce fotbalul si jocurile video mai ales fivem si fornite dar sunt mai activ pe fivem
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2000
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Mutulica
2.Prenumele (Personaj):Radu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):529
4.Vechimea în Oraș (Personaj):5 (in nainte 1000+)
5.Scolarizare (Personaj):
6.Joburi Anterioare (Personaj): taxi gunoier si fermier
7.Job Curent (Personaj):gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Radu Mutulica am 23 de ani si imi plce sa ajut legea, deoarece parintii mei au fost omorati in fata mea de niste mafioti cu sange rece care m au batut si pe mine atat de tare in cat era sa mor fiind un copilas de doar 6 anisori dar din fericire m am tarait prin zapada si am ajuns la farmacia din colt si de acolo m au luat la spital sa ma opereze de atunci am stat la un orfelinat bine ocrotit iarna caldura vara racoare eram multi si ne jucam cu ce apucam si la varsta de 18 ani am plecat de acolo cu un prieten care a murit de cancer la 3 ani dupa .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: ajut lege si am respect de gradele superioare
10.Diferențiere față de Alți Candidați:RESPECT
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:respectuos,curajos,modest,vorbesc frumos si negociator
1.Numele sau Porecla:radu
2.ID In-Game:529
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server:5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salu sunt Radu imi plce fotbalul si jocurile video mai ales fivem si fornite dar sunt mai activ pe fivem
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2000
9.Experiența în Roleplay:9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Mutulica
2.Prenumele (Personaj):Radu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):529
4.Vechimea în Oraș (Personaj):5 (in nainte 1000+)
5.Scolarizare (Personaj):
6.Joburi Anterioare (Personaj): taxi gunoier si fermier
7.Job Curent (Personaj):gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Radu Mutulica am 23 de ani si imi plce sa ajut legea, deoarece parintii mei au fost omorati in fata mea de niste mafioti cu sange rece care m au batut si pe mine atat de tare in cat era sa mor fiind un copilas de doar 6 anisori dar din fericire m am tarait prin zapada si am ajuns la farmacia din colt si de acolo m au luat la spital sa ma opereze de atunci am stat la un orfelinat bine ocrotit iarna caldura vara racoare eram multi si ne jucam cu ce apucam si la varsta de 18 ani am plecat de acolo cu un prieten care a murit de cancer la 3 ani dupa .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: ajut lege si am respect de gradele superioare
10.Diferențiere față de Alți Candidați:RESPECT
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:respectuos,curajos,modest,vorbesc frumos si negociator