Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Andrei
2.ID In-Game:20766
3.Vârsta (Minim 15 ani):13
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):58704
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):eek: ora( dar am fost in politie pe sv asta)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Andrei sunt un tip sociabil și serios, sunt și glumeț când este cazul.Mi am făcut propriul bussines cu iepuri de rasa.Animalul meu preferat este iepurele și porumbeii. Îmi place foarte mult sa mă joc fiveM dar sa mă joc și fotball sau să fac sport.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Andrei
2.Prenumele (Personaj):Meleu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):20766
4.Vechimea în Oraș (Personaj):5 luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceul militar.
6.Joburi Anterioare (Personaj):casier la benzinarie
7.Job Curent (Personaj):Magazin de electronice
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Andrei, prietenii mei din cartier îmi zic "meleu". Am parul negru.Sunt slab și glumeț, sociabil, înțelegător și foarte săritor. Îmi plac polițiștii de aceea vreau sa fac parte dintr un organ de politie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt înțelegător, nu vorbesc urat, sunt sociabil, ajut oamenii, sunt calm, sunt săritor, sunt serios, sunt și glumeț când e cazul, etc.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt calm și răbdător, nu am un limbaj urat, sunt serios, și sunt ajutător.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt cooperator, sunt calm, sunt responsabil de lucrurile pe care le fac, sunt serios, sunt înțelegător, sunt bun cu oamenii etc.

Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Respins. ( Varsta minima este de 15 ani si minim 30 de ore)

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus