Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: catalin moldovanu
2.ID In-Game:1102
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):20105
5.Orele Jucate pe Server: am jucat aproximativ 500h pe sv vechi si 2 ore pe acesta
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): imi place de mult timp sa fiu un om cinstit de aceea vreau sa intru in politia romana sa prind toti infractorii care dau jafuri si fac rau lumei, is gata sa imi dau sufletul chiar si viata pentru ai prinde pe cei rai.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivatia am spuso mai sus sa am grija sa nu se intample rele in acest oras....
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): am o experienta de aproximativ 700h am jucat mai multe sv si cunosc destul de bine jocul
9.Experiența în Roleplay: experienta mea in roleplay as spune ca este buna.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur

Informații IC:
1.Numele (Personaj): catalin
2.Prenumele (Personaj): cu banu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1102
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 500h (pe vechiul sv)
5.Scolarizare (Personaj):
6.Joburi Anterioare (Personaj): taximetrist,chestii mai ilegale.
7.Job Curent (Personaj): Nici un fel de job , nu ma vad facand altceva infara de Politie sincer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un fel de om foarte cinstit care este gata sa faca orice sa infrunta mafiotii fara nici o mila imi place sa fiu in actiune mereu mai ales sa vad cum mafiotii intra in inchisoare pentru mult timp.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Eu perosonal cred ca sunt potrivit pentru aceasta meserie deoarece am o dorinta enorma de a prinde infractori etc.....
10.Diferențiere față de Alți Candidați: diferenta mea fata de ceilalti colegi ar fii dorinta probabil nu cu mult dar pe acolo.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: dorinta,seriozitatea,sunt gata sa fac orice,imi place sa lucrez in echipa, cred ca o sa fiu de ajutor.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus