Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:porecla mea Madness
2.ID In-Game: 511
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):60901
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 72
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat din Judetul Bacau , am 15 ani si imi doresc sa devin politist . In timpul liber cand nu joc fivem stau pe afara cu prieteni mei sau mai repar calculatoare.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Doresc sa ma alatur departamentului de Politie deoarece doresc sa am un oras liber si fara infractiuni.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):aprox . 3000 de ore
9.Experiența în Roleplay:9.8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):popescu
2.Prenumele (Personaj):portocala
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):511
4.Vechimea în Oraș (Personaj):72 luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceu,Bac si Masterat
6.Joburi Anterioare (Personaj):postas
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat care provine dintr o familie saraca,provin din zona Sandy i ar visul meu de mic copil este sa devin politist . In ciuda tuturor greutatilor mi am continuat studiile si am reusit sa iau bacul iar acum am ajuns in punctul unde pot spune ca mi am indeplinit visul .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Raspuns calm in situatii de Criza
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Ma pot diferentia de alti cadeti prin abilitatile mele de tras si condus in situatii de extrema tensiune dar si prin vorbitul coerent .
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Vorbitul coerent , trasul , condusul , studiile si am spirit de echip

Member
Acceptat! Contacteaza IC un tester pentru a sustinele testele!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus