- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Raphael
2.ID In-Game:2161
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):100
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Raphael am 15 ani,iubesc forbalul,imi place sa ma joc,sunt prietenos,ascultator si imi place sa ii ajut pe ceilalti.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa fac dreptate si sa opresc criminalii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):de 1 an si ceva
9.Experiența în Roleplay:buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Stanca
2.Prenumele (Personaj):Raphael
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2161
4.Vechimea în Oraș (Personaj):de 1 an
5.Scolarizare (Personaj):liceu+bac+master+scoala de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Sofer,Mechanic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Stanca Raphael iar la varsta de 5 ani am realizat ca iubesc justitia,pana cand parintii mei au fost asasinati de un raufacator de care am reusit sa ma ascund si sa scap de el.Din acea zi eram sigur ca o sa il gasesc pe acel tip,iar cand il gasesc il voi pune la inchisoare pentru ce a facut.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am un caracter puternic dezvoltat,fizic si mental.DE asemenea pot aduce idei pentru imbunatatirea factiunii.
10.Diferențiere față de Alți Candidațiumnezeu ne a facut pe toti la fel,nu sunt mai diferit decat ceilalti.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Stiu sa conduc,sa trag cu arma,sa imi pastrez calmul,sunt serios,ii respect pe ceilalti si fac ce mi se spune.
1.Numele sau Porecla:Raphael
2.ID In-Game:2161
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):100
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Raphael am 15 ani,iubesc forbalul,imi place sa ma joc,sunt prietenos,ascultator si imi place sa ii ajut pe ceilalti.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa fac dreptate si sa opresc criminalii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):de 1 an si ceva
9.Experiența în Roleplay:buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Stanca
2.Prenumele (Personaj):Raphael
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2161
4.Vechimea în Oraș (Personaj):de 1 an
5.Scolarizare (Personaj):liceu+bac+master+scoala de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Sofer,Mechanic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Stanca Raphael iar la varsta de 5 ani am realizat ca iubesc justitia,pana cand parintii mei au fost asasinati de un raufacator de care am reusit sa ma ascund si sa scap de el.Din acea zi eram sigur ca o sa il gasesc pe acel tip,iar cand il gasesc il voi pune la inchisoare pentru ce a facut.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am un caracter puternic dezvoltat,fizic si mental.DE asemenea pot aduce idei pentru imbunatatirea factiunii.
10.Diferențiere față de Alți Candidațiumnezeu ne a facut pe toti la fel,nu sunt mai diferit decat ceilalti.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Stiu sa conduc,sa trag cu arma,sa imi pastrez calmul,sunt serios,ii respect pe ceilalti si fac ce mi se spune.