Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Mihai
2.ID In-Game:1039
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50811
5.Orele Jucate pe Server:6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):MA numesc Mihai,îmi place să mă joc jocuri video,mai ales five m pe haos,vreau sa ajung în politie deoarece se face un rp frumos și de calitate și să ajut pe toată lumea.Suht o fire prietenoasa și ajut mereu cu tot ce pot
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:sunteți foarte capabili
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):800 ore (1 an și jumătate)
9.Experiența în Roleplay:700 ore
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Corduneanu
2.Prenumele (Personaj):Mihai
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1039
4.Vechimea în Oraș (Personaj):câteva luni
5.Scolarizare (Personaj):Școală Ion Creanga+ Liceul Sportiv special
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier
7.Job Curent (Personaj):Gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Mihai Corduneanu ,am absolvit un liceu special pentru sport,am vârstă de 18 ani,iar în momentul actual sunt gunoier deoarece trebuie să îmi întrețin familia .Muncesc foarte mult și sunt foarte serios.Imi doresc foarte mult sa fac parte din colectivul vostru minunat deoarece sunt foarte bine pregatit
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt foarte prietenos și foarte aspru în funcție de situatie
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Lucrez bine sub presiune
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:seriozitatea,capabilitatea,corectitudinea,prietenia și curajul

Member
Acceptat, Chestor General Comisarul
In cursul zilei de maine te astept la Sectia de Politie Paleto dar , daca ai vocea subtire sa sti ca nu te accept !!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus