- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Verisoru
2.ID In-Game:Nelu pătrunjelul
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51002
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):100
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoana calma isteață și descurcăreață .pot ieșii din orice probleme
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:îmi doresc foarte mult sa fac asta deoarece mi se pare ceva interesant
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1000 de ore
9.Experiența în Roleplay: de la 1/10 îmi dau 9 noua la un rp calitativ
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Nelu Pătrunjelul
2.Prenumele (Personaj):Nelu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):17879
4.Vechimea în Oraș (Personaj):100 de luni
5.Scolarizare (Personaj):șofer de camion
6.Joburi Anterioare (Personaj):șofer ,taximetrist
7.Job Curent (Personaj): taximetrist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoana care încearcă să își câștige pâine pe strada cu orice meserie se poate face .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deoarace sunt un om dedicat și dornic de a face dreptate
10.Diferențiere față de Alți Candidați: eu consider că sunt un om special deoarece sunt disponibil să stau pe oraș cat mai mult ai mă pot dedica
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Atent, descurcăreț,calm,isteț și sunt un om corect
1.Numele sau Porecla:Verisoru
2.ID In-Game:Nelu pătrunjelul
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51002
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):100
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoana calma isteață și descurcăreață .pot ieșii din orice probleme
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:îmi doresc foarte mult sa fac asta deoarece mi se pare ceva interesant
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1000 de ore
9.Experiența în Roleplay: de la 1/10 îmi dau 9 noua la un rp calitativ
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Nelu Pătrunjelul
2.Prenumele (Personaj):Nelu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):17879
4.Vechimea în Oraș (Personaj):100 de luni
5.Scolarizare (Personaj):șofer de camion
6.Joburi Anterioare (Personaj):șofer ,taximetrist
7.Job Curent (Personaj): taximetrist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoana care încearcă să își câștige pâine pe strada cu orice meserie se poate face .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deoarace sunt un om dedicat și dornic de a face dreptate
10.Diferențiere față de Alți Candidați: eu consider că sunt un om special deoarece sunt disponibil să stau pe oraș cat mai mult ai mă pot dedica
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Atent, descurcăreț,calm,isteț și sunt un om corect