New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Marius
2.ID In-Game:12646
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 ani pe 18 august
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50908
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):80
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte)::Salut,ma numesc Marius si locuiesc in giurgiu.De mic copil practic diferite sporturi , sportul meu preferat fiind fotbalul.Din toamna o sa fiu la liceul mult dorit pentru care am tras mult de mine sa invat.Sunt un baiat inteligent,ascultator,serios,respectuos.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:A scapa de toti talharii din acest oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):din 2020 (4 ani)
9.Experiența în Roleplay:fac un roleplay de calitate
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Marius
2.Prenumele (Personaj):Baros
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):12646
4.Vechimea în Oraș (Personaj):80 luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie si facultate , specializare in domeniul auto
6.Joburi Anterioare (Personaj):am fost in taxi,mecanic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Marius sau cum imi zic prietenii,Juve sau Juvelizatu.Cand eram copil ma uitam la diferite filme cu politisti si ma gandeam: " Cum ar fi sa fiu si eu politist??"
Sunt o persoana cu foarte mult bun simt!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt o persoana cu foarte mult bun simt!
10.Diferențiere față de Alți Candidați:seriozitatea si bunul simt
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:curajos , compatriot,atent,respectuos si puternic
1.Numele sau Porecla:Marius
2.ID In-Game:12646
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 ani pe 18 august
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50908
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):80
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte)::Salut,ma numesc Marius si locuiesc in giurgiu.De mic copil practic diferite sporturi , sportul meu preferat fiind fotbalul.Din toamna o sa fiu la liceul mult dorit pentru care am tras mult de mine sa invat.Sunt un baiat inteligent,ascultator,serios,respectuos.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:A scapa de toti talharii din acest oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):din 2020 (4 ani)
9.Experiența în Roleplay:fac un roleplay de calitate
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Marius
2.Prenumele (Personaj):Baros
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):12646
4.Vechimea în Oraș (Personaj):80 luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie si facultate , specializare in domeniul auto
6.Joburi Anterioare (Personaj):am fost in taxi,mecanic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Marius sau cum imi zic prietenii,Juve sau Juvelizatu.Cand eram copil ma uitam la diferite filme cu politisti si ma gandeam: " Cum ar fi sa fiu si eu politist??"
Sunt o persoana cu foarte mult bun simt!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt o persoana cu foarte mult bun simt!
10.Diferențiere față de Alți Candidați:seriozitatea si bunul simt
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:curajos , compatriot,atent,respectuos si puternic