Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Marius
2.ID In-Game:12646
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 ani pe 18 august
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50908
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):80
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte)::Salut,ma numesc Marius si locuiesc in giurgiu.De mic copil practic diferite sporturi , sportul meu preferat fiind fotbalul.Din toamna o sa fiu la liceul mult dorit pentru care am tras mult de mine sa invat.Sunt un baiat inteligent,ascultator,serios,respectuos.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:A scapa de toti talharii din acest oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):din 2020 (4 ani)
9.Experiența în Roleplay:fac un roleplay de calitate
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Marius
2.Prenumele (Personaj):Baros
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):12646
4.Vechimea în Oraș (Personaj):80 luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie si facultate , specializare in domeniul auto
6.Joburi Anterioare (Personaj):am fost in taxi,mecanic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Marius sau cum imi zic prietenii,Juve sau Juvelizatu.Cand eram copil ma uitam la diferite filme cu politisti si ma gandeam: " Cum ar fi sa fiu si eu politist??"
Sunt o persoana cu foarte mult bun simt!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt o persoana cu foarte mult bun simt!
10.Diferențiere față de Alți Candidați:seriozitatea si bunul simt
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:curajos , compatriot,atent,respectuos si puternic

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Aplicatie acceptata, contacteaza-ma pe Discord pentru a-ti face legatura cu un tester @ariana. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus