Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Andrei
2.ID In-Game:20562
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):54016
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):40
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,ma numesc Andrei si imi place sa ma joc foarte mult pe sv haos,de asemenea imi place sa ies pe afara cu prietenii, imi place sa imi fac prieteni noi si sa colaborez in echipa!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:motivatia mea consta a celui mai bun politist din oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):desigur

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Cabau
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):20562
4.Vechimea în Oraș (Personaj):de cand sunt pe pamant
5.Scolarizare (Personaj):am terminat scoala,liceu+bac
6.Joburi Anterioare (Personaj):sofer autobuz,constructor,pescar
7.Job Curent (Personaj):sofer autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei si m-am nascut in sandy,la varsta de 7 ani tatal meu a fost rapit de niste mafioti foarte periculosi deoarece acesta avea datorii la ei,in timp ce imi rapeau tatal acestia nu purtau masti pentru asi acoperii fetele,eu recunoscandu-le fetele,doresc sa intru si sa fac parte din cadrul M.A.I pentru ai prinde si ai baga la inchisoare pentru o durata de mult timp!!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:deoarece imi place sa cooperez si sa ascult de gradele mai mari,lucrez mult timp fara oprire
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt o persoana calma si imi place sa tratez totul cu seriozitate si respect
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt o persoana calma/rabdatoare cu cei 7 ani de acasa,nu imi place sa ma cert cu alti,nu imi place sa vorbesc peste alti!!!

Ultima editare:
Member
Respins! CNP fals + aplicatie slaba + 14 zile restrictie pt ca ai incercat sa minti in leg cu cnp-ul!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus