- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Ferarul
2.ID In-Game:166
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):60705
5.Orele Jucate pe Server:1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Ianis imi place sa ma joc fivem sunt din Bacau am 16 ani imi place sa fac trickuri cu trotineta si cu bmxul,iar in timpul liber ma joc fivem pe haos.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Ferarul
2.Prenumele (Personaj):Ianis
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):166
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 luna
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):in politie si diicot pe fostul oras
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna ziua,ma numesc Ferarul am varsta de 19 ani am terminat academia de politie.M-am nascut in orasul Sandy intr-o familie saraca.Mama a murit cand m-am nascut si a fost foarte greu pentru mine si tata sa ne intretinem,astfel am urmat cursurile de la scoala , m-a pasionat foarte mult politia de cand eram mic si imi placeau filmele in care binele castiga.Astfel acum am terminat academia si am decis sa aplic in departamentul de politie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt un om foarte puternic,destept,agil si cu o conditie fizica foarte buna.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu ma consider special fata de ceilalti,dar cred ca pe mine m-ar deosebi puterea ascultarii.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?esteptaciunea,Agilitatea,Rabdarea,Calmitatea,Bine format
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Ferarul
2.ID In-Game:166
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):60705
5.Orele Jucate pe Server:1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Ianis imi place sa ma joc fivem sunt din Bacau am 16 ani imi place sa fac trickuri cu trotineta si cu bmxul,iar in timpul liber ma joc fivem pe haos.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Ferarul
2.Prenumele (Personaj):Ianis
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):166
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 luna
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):in politie si diicot pe fostul oras
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna ziua,ma numesc Ferarul am varsta de 19 ani am terminat academia de politie.M-am nascut in orasul Sandy intr-o familie saraca.Mama a murit cand m-am nascut si a fost foarte greu pentru mine si tata sa ne intretinem,astfel am urmat cursurile de la scoala , m-a pasionat foarte mult politia de cand eram mic si imi placeau filmele in care binele castiga.Astfel acum am terminat academia si am decis sa aplic in departamentul de politie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt un om foarte puternic,destept,agil si cu o conditie fizica foarte buna.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu ma consider special fata de ceilalti,dar cred ca pe mine m-ar deosebi puterea ascultarii.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?esteptaciunea,Agilitatea,Rabdarea,Calmitatea,Bine format
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!