New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Gheorghiu David
2.ID In-Game:1786
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50710
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):65
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc David am 16 si locuiesc in comuna Mihai Viteazu Jud Constanta,imi place foarte mult sa montez calculatoare si sa pescuiesc
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place foarte mult acest domeniu
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani si ceva
9.Experiența în Roleplay:tot undeva la 2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Manea
2.Prenumele (Personaj):Robert
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1786
4.Vechimea în Oraș (Personaj):65 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie Alexandru Ioan Cuza
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Manea Robert am 26 de ani si locuiesc in Paleto alaturi de familia mea,de mic am fost un copil amarat fiindca nu am avut foarte multe posibilitati mama era vanzatoare la un magazin din sat iar tata a murit cand aveam eu 13 ani iar de mic mi am dorit sa ajut legea si mi a placut foarte mult acest domeniu!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Motivul pentru care ma cred potrivit pentru aceasta meserie este ca imi place sa ajut oameni mai pe scurt sa tin cu dreptatea!
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Eu zic ca nu este nici o diferenta intre mine si alti candidati
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:nu sunt corupt,sunt un sportiv destul de bun,am facut cursuri de tras cu arma,sunt amabil si sunt un sofer foarte bun
1.Numele sau Porecla:Gheorghiu David
2.ID In-Game:1786
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50710
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):65
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc David am 16 si locuiesc in comuna Mihai Viteazu Jud Constanta,imi place foarte mult sa montez calculatoare si sa pescuiesc
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place foarte mult acest domeniu
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani si ceva
9.Experiența în Roleplay:tot undeva la 2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)a
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Manea
2.Prenumele (Personaj):Robert
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1786
4.Vechimea în Oraș (Personaj):65 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie Alexandru Ioan Cuza
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Manea Robert am 26 de ani si locuiesc in Paleto alaturi de familia mea,de mic am fost un copil amarat fiindca nu am avut foarte multe posibilitati mama era vanzatoare la un magazin din sat iar tata a murit cand aveam eu 13 ani iar de mic mi am dorit sa ajut legea si mi a placut foarte mult acest domeniu!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Motivul pentru care ma cred potrivit pentru aceasta meserie este ca imi place sa ajut oameni mai pe scurt sa tin cu dreptatea!
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Eu zic ca nu este nici o diferenta intre mine si alti candidati
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:nu sunt corupt,sunt un sportiv destul de bun,am facut cursuri de tras cu arma,sunt amabil si sunt un sofer foarte bun